BIL Sweden uppdaterar till Litium 7 med PWA- och pushstöd

In E-handel, litium, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hanna Natt-Falkang berättar att BIL Sweden tillsammans med Columbus i höst jobbat på att göra bilsweden.se bättre utvecklad för att möta alla nya behov som uppstått i pandemin. BIL Sweden förser medlemmar, journalister och allmänhet med nyregistreringsstatistik varje månad samt information och kunskap kring miljö, säkerhet, mobilitet, eftermarknad och annan viktig utveckling för fordonsbranschen i Sverige. För att nå fler målgrupper ska teamet på Columbus ha föreslagit en PWA, Progressive Web App. Främst för att mobilanpassa och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon