Fellowmind köper DQC, slås ihop med Orango, Endeavor. 350 anställda inom Microsoft 365

In ERP/ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Förvärvsfredag #1, svenska DQC blir en del av Fellowmind. Det är en del av Fellowminds fortsatta svenska förvärvvsstrategi och satsning på Microsoft 365 sviten och Modern Workplace specifikt. DQC kommer att samverka med Fellowminds andra Sverigebaserade bolag Orango och Endeavor.

Efter förvärvet har Fellowmind 1500 anställda fördelat på fler än 30 kontor i sex europeiska länder. Den svenska regionen består av 350 medarbetare med kontor på sju orter.

“ – Redan vid första introduktionen av Fellowmind blev det tydligt att vi har likvärdiga värderingar och en ömsesidig syn på vikten av att sätta medarbetaren i centrum” säger Jonas Andersson, VD på DQC. ”Våra kunders behov i deras digitala transformation blir alltmer komplexa. Att bli en del av Fellowmind gör det möjligt för oss att bredda vårt erbjudande och kunna tillgodose våra kunder även framåt. Sist men inte minst, detta hade inte varit möjligt utan DQC-teamets fantastiska engagemang. Jag är väldigt stolt över vad vi hittills har skapat tillsammans och jag ser fram emot vår kommande resa med Fellowmind.”

Säger Emiel Putman, CEO på Fellowmind.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Pax fläktar byter e-handelsstrategi, handlar upp ny partner