Bokia.se lanserar e-handel på Litium och Avail av Mogul

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Bokia.se i Göteborg har sent om sider lanserat en egen e-handel för sitt sortiment. Sedan tidigare har Bokia ett 70-tal butiker.

Bokia satsar på Apples bokhylleupplägg och satsningen sticker ut en aning jämfört med designmässigt snarlika BokusCdon och Adlibris.

Javascriptade pratbubblor fungerar som sälj- och ingresstexter. Det finns en grön köpknapp för kommersen i content som är till salu. Animerade jättedropdowns sköter toppmenyinnehållet.

Kassan har sista-minuten tips och en trevlig design.

Bokia har tidigare jobbat med Litium kring CMS och e-handel. Så även denna gång. De har även arbetat med Avail e-commerce och deras personaliserade e-handelslösning från Malmö för köprekommendationer etc. Mogul står bakom designen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Galleriet och Länna Möbler handlar upp Norce och Contentful, lämnar tidigare uppskattad lösning

Kommentarer

  1. Tack för de trevliga orden om Moguls design och kassafunktionerna. Bokia är även i den nya versionen baserat på Litiums system, och Avail används för köprekommendationer mm i e-handeln.

    Trevlig helg :) .//Felix

  2. Nice. Ja pressreleasen låter visst vänta på sig över helgen….

Leave a Comment