Bokia.se lanserar e-handel på Litium och Avail av Mogul

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Bokia.se i Göteborg har sent om sider lanserat en egen e-handel för sitt sortiment. Sedan tidigare har Bokia ett 70-tal butiker. Bokia satsar på Apples bokhylleupplägg och satsningen sticker ut en aning jämfört med designmässigt snarlika Bokus, Cdon och Adlibris. Javascriptade pratbubblor fungerar som sälj- och ingresstexter. Det finns en grön köpknapp för kommersen i content som är till salu. Animerade jättedropdowns sköter toppmenyinnehållet. Kassan har sista-minuten tips och en trevlig design. Bokia har tidigare jobbat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tack för de trevliga orden om Moguls design och kassafunktionerna. Bokia är även i den nya versionen baserat på Litiums system, och Avail används för köprekommendationer mm i e-handeln.

    Trevlig helg :) .//Felix

  2. Nice. Ja pressreleasen låter visst vänta på sig över helgen….

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.