Bokia.se lanserar e-handel på Litium och Avail av Mogul

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Bokia.se i Göteborg har sent om sider lanserat en egen e-handel för sitt sortiment. Sedan tidigare har Bokia ett 70-tal butiker. Bokia satsar på Apples bokhylleupplägg och satsningen sticker ut en aning jämfört med designmässigt snarlika Bokus, Cdon och Adlibris. Javascriptade pratbubblor fungerar som sälj- och ingresstexter. Det finns en grön köpknapp för kommersen i content som är till salu. Animerade jättedropdowns sköter toppmenyinnehållet. Kassan har sista-minuten tips och en trevlig design. Bokia har tidigare jobbat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tack för de trevliga orden om Moguls design och kassafunktionerna. Bokia är även i den nya versionen baserat på Litiums system, och Avail används för köprekommendationer mm i e-handeln.

    Trevlig helg :) .//Felix

  2. Nice. Ja pressreleasen låter visst vänta på sig över helgen….

Leave a Comment