Bonnier goes responsive och parallax

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Innan sommaren släpptes en rejält uppdaterad Bonnier.com i en reponsive design, parallax scroll version anpassad för både smart phone, tablet och desktop. Bodil Ericsson Torp,  VP for communications and human development, beställde. Bonnier moderniserar sajten tekniskt, men behåller i övrigt samma logo och samma corp.typeface. Bonnier är storkonsumenter av svenska EPiServer CMS men har på sistone även börjat slänga in en och annan WordPress CMS. Oktavilla designade nya Bonnier.com....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Schysst sajt, men andas lite väl mycket HTML5-demo emellanåt. Responsive-tänket är OK men inget märkvärdigt. Bildtexterna på förstasidan skär tex. bort stora delar av bilderna när man tittar i mobilen.

  2. Som de flesta andra går man från bigscreen till smallscreen utan tanke. Responsive design är bara ett mellansteg…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.