Bonnier väljer WordPress för storsatsningen Resor.nu

In Gratis, Javascriptramverk, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

TV4.se och Expressen.se (Bonnier) har lanserat nya Resor.nu på WordPress 2.9 CMS. Resor.nu blir helt klart en av de större svenska releaserna på WordPress open source plattform. Plattformsvalet är så klart lustigt då det kommer flera månader efter att krisade (?) Bink basunerat ut beslutet att "allt" som Bonnier släpper framöver ska ligga på EPiServer CMS. Sajten, som väntas bli en utmanare till Schibsteds / Aftonbladet.se Destination.se,  bygger på Momondo sökmotor för resor. Ett eget Theme...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: jardenberg kommenterar – 7 Apr, 2010 | jardenberg unedited

  2. @Jocke : Ang. ”Ehh, nej? Det var det väl ändå ingen som trodde” – Jo! Du ska se vilka ”WP-kompetenser” som dyker upp ;)

  3. Hrm, förstår inte varför någon skulle tro att ett wp-proj handlar om att aktivera några pluggar?

  4. Många av de som kallar sig WP-experter kan inte PHP och vad ska de göra om inte bara ”aktivera några pluggar” och förändra ett tema utan PHP-kompetens?

    Hur många kan och använder sig av versions hantering av sin kod?

    Så alltså stämmer påståendet av Martin.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.