Bör ni jobba med SharePoint 2007?

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstromLämna en kommentar

Tidigare CSC-konsulten Rolf Granlund är stor Microsoft Office SharePoint 2007 förespråkare. Följande är de frågeställningar han riktar mot företag som inte jobbar med ett dokumenthantering/informationssystem/ledningssystem som Microsoft Office SharePoint 2007: 1. Har du någonsin sett ett företag som drivs med stöd av fungerande processer? 2. Har du sett processritningar införda i praktiken? 3. Har du sett ett företag som använder definierade färger som förklaringar på relationer i processerna? 4. Använder ni Foldrar (folderstrukturer) som metod? 5....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.