BrommaBlocks.se på EPiServer CMS 6 av Cloud Nine släppt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Cloud Nine är klara med den nya webbplatsen åt Bromma Blocks, brommablocks.se, ett nytt köpcentrum av KF Fastigheter (även de på EPiServer av Cloud Nine och QD Utveckling) i Stockholm.

Cloud Nine har stått för den tekniska utvecklingen av sajten som baseras på EPiServer CMS 6 med Google Analytics medan det kommunikativa arbetet har genomförts av Identity Works som har ansvarat för koncept och design.

Ett gigantiskt flashelement möten en på startsidan samt länkar till lanseringskampanjen 570rumochkok.seWordPress CMS. I övrigt är det mest sidor med en scriptad översiktskarta från varuhuset samt öppettider för alla butiker. Cloud Nine pratar om integreration med Facebook som består av en standardwidget och en länk till en Page (med omkring 820 fans). Rätt trist.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Davida köper in Centra och Storyblok headless e-handel för Europeisk lansering

Men hitta hit SL-widgeten var ett trevligt inslag. Även om den enbart länkar vidare till SL:s egna tjänts. Och nog vore det snyggt med en variant med browser geolocation (där jag är)?

Kommentarer

  1. Hej,

    QD har byggt de gamla siterna som inte finns längre.

    Cloud Nine står för allt nybyggt, dvs kffastigheter.se samt Jägersro, backa2, bäckebol, sjötelegrafen samt då bromma. Allt är byggt i CMS 5.

Leave a Comment