BrommaBlocks.se på EPiServer CMS 6 av Cloud Nine släppt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Cloud Nine är klara med den nya webbplatsen åt Bromma Blocks, brommablocks.se, ett nytt köpcentrum av KF Fastigheter (även de på EPiServer av Cloud Nine och QD Utveckling) i Stockholm. Cloud Nine har stått för den tekniska utvecklingen av sajten som baseras på EPiServer CMS 6 med Google Analytics medan det kommunikativa arbetet har genomförts av Identity Works som har ansvarat för koncept och design. Ett gigantiskt flashelement möten en på startsidan samt länkar till lanseringskampanjen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,

    QD har byggt de gamla siterna som inte finns längre.

    Cloud Nine står för allt nybyggt, dvs kffastigheter.se samt Jägersro, backa2, bäckebol, sjötelegrafen samt då bromma. Allt är byggt i CMS 5.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.