Cognizant Netcentric tar över all Adobe utveckling på Volvo Group

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Cognizant går som tåget i Sverige just nu. Accentures lokala nemesis i USA vinner på kort tid över ännu ett jättekontrakt bland de konkurrerande offshore-leverantörerna. Denna gång är det Volvo Group, som tidigare jobbat med sin globala webb och volvo.com tillsammans med bl a Publicis Sapient (mycket omfattande projekt vi skrev om 2016). De får nu lämna över huvudansvaret för Adobe AEM-kontot till Cognizant och specifikt den nyförvärvade Netcentric enheten. Netcentric ska visat sig vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon