Comfort köper in e-handel för ökad tillgänglighet mot slutkund

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Katarina Nilsson berättar att Comfort påbörjat sin nya digitala resa tillsammans med iStone. Comfort vill digitalisera kedjans tjänster och gå i bräschen i den traditionella byggbranschen. Arbetet inleds med lansering av nya verktyg som ska öka det interna samarbetet mellan medlemsföretagen. Comfort vill även öka tillgängligheten mot slutkund genom en ny e-handel. Den ska lanseras under 2017. ”-Vi ser detta som de två första stegen i vår resa att digitalisera hela organisationen. Genom samordning och gemensamma krafter ger vi våra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.