”Skandia.se är ett steg i rätt riktning”

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Skandia.se har gått live. UX- och tjänstedesignbyrån Antrop berättar de fått i uppdrag att hjälpa Skandia hela vägen från idé till lansering av sajten nu i juni.

Det övergripande målet var att kunderna lättare skulle kunna hitta de delar just de hade störst nytta av. Det kan handla om att spara till pensionen, trygga familjen med en försäkring eller få bättre koll på vardagsekonomin. Allt ligger kvar på de delvis inhouse-driftade Episerver-installationer banken byggt hela sin närvaro på. I övrigt används Omniture för analys och videos återfinns på Youtube.

Antrop ska även hjälpt Skandia att slå ihop skandia.se och skandiabanken.se till en sajt. ”Ett Skandia, helt enkelt.” som en pratbubbla informerar alla besökare om just nu.

Så sent som våren 2015 uppdaterades faktiskt redan Skandiabanken.se. Då var inte Antrop med i bilden, men andra byråer. Bl a Kurppa Hosk berättade då de stod bakom ”nya Skandia.se profilen”. Innan dess jobbade Söderhavet med kunden under lång tid.

”- En modern digital närvaro har en stor betydelse för vår affär. Nya skandia.se är ett viktigt steg i rätt riktning.”

Säger Malin Pellborn, chef Varumärke och Marknad på Skandia.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kurppa Hosk släpper nytt för både Altor och Siemiatkowskis Milkywire

Leave a Comment