”Skandia.se är ett steg i rätt riktning”

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Skandia.se har gått live. UX- och tjänstedesignbyrån Antrop berättar de fått i uppdrag att hjälpa Skandia hela vägen från idé till lansering av sajten nu i juni. Det övergripande målet var att kunderna lättare skulle kunna hitta de delar just de hade störst nytta av. Det kan handla om att spara till pensionen, trygga familjen med en försäkring eller få bättre koll på vardagsekonomin. Allt ligger kvar på de delvis inhouse-driftade Episerver-installationer banken byggt hela sin närvaro på. I övrigt används...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.