Consid hackar webb för ett gymnasium

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dagens nyhet från ständigt aktiva Consid är att gymnasiet Öckerö Seglande Gymnasieskola valt köpa upp en ny webbplats i javabaserade Sitevision. Gymnasieskolan har tagit hjälp av Consid för att bygga den responsiva (uppenbarligen) "moderna" webbplatsen. Katarina Lindgren, rektor på Öckerö Gymnasieskola, är nöjd med den nya webben....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det står i och för sig väldigt lite text i denna artikel, men när rubriken lockar med att ”hacka en webb” så utgick jag från att sajten ifråga var utsatt för någon sorts illasinnad attack.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.