CSports misslyckas att leverera, hatas av AIK-are

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

I en tid när det tar 4 sekunder att via en Firefox webbläsare aktivera nya, klustrade cloud computing lastdämpare är det nästan lustigt att inte Canal+ / C More Entertainment AB med Mats Örbrink i Stockholm lärt sig av tidigare misstag under åren. Redan under derbyt AIK mot Djurgårdens IF den 24 september 2007 uppdagades att inte webb-TV kapaciteten stod pall. Sändningarna hackade och Canal+ tvingades betala tillbaka pengarna till samtliga webb-TV tittare. Problemen har därefter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. För övrigt måste det mest i den Morgan Stanley rapporten varit mumma för aktörer som Qbranch, BaseFarm, IP-Only, Q-brick och Stremio.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.