CSports misslyckas att leverera, hatas av AIK-are

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

I en tid när det tar 4 sekunder att via en Firefox webbläsare aktivera nya, klustrade cloud computing lastdämpare är det nästan lustigt att inte Canal+ / C More Entertainment AB med Mats Örbrink i Stockholm lärt sig av tidigare misstag under åren. Redan under derbyt AIK mot Djurgårdens IF den 24 september 2007 uppdagades att inte webb-TV kapaciteten stod pall. Sändningarna hackade och Canal+ tvingades betala tillbaka pengarna till... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. För övrigt måste det mest i den Morgan Stanley rapporten varit mumma för aktörer som Qbranch, BaseFarm, IP-Only, Q-brick och Stremio.

Leave a Comment