Pokémon Go och HTC Vive lockade till att starta första ”VR-byrån”

In CDP, DMP, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till att Facebook börja våga rulla ut Oculus VR för masskonsumtion och att Streibers HTC Vive blivit ett begrepp får Sverige även sin första "dedikerade VR/AR/360°-byrå". Detta genom Caroline Roth och Emma af Robsons Warpin media. Grundarna har en bakgrund i nischmedia hos Stampen samt årsgamla bolaget La Strategista AB. Gemensamma bolaget ska "jobba nära strategiska samarbetspartners" inom VR. Vilka det är framgår inte, men de ska redan ha tillfört kapital för att ett "globalt VR-nätverk" kan skapas som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment