Stadium, Elgiganten och Bauhaus väljer Videoly automatiserade produktvideos

In BigCommerce, Nyheter, Play-kanal / Multimedia, SEO, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har inte bara väckts intresse bland e-handlarna att livesända möten och skapa 3D-versioner i AR av egna produkter i pandemin. Den accelererande annonsflytten till de idag livsviktiga köpta sökorden och all digitala annonseringen har även ökat sedan i mars.

När e-handlarna kämpar med content, inte minst video, gynnas mer nischade spelare som finska Videoly. Bolaget med 27 anställda står bakom en mjukvara som söker igenom t ex Youtube efter de bästa och mest omtyckta produktvideona inom ett kategori- eller varuområde och därefter automatiskt länkar in dessa till relaterade produktsidor i deras kunders e-handel. Fler än 250 retailers som Stadium, Nelly.com, Elgiganten, Bauhaus och Kicks är redan kunder. De automatiserar spridningen av länkat och köpt innehåll. Stöd finns för Shopify, Magento, BigCommerce, WooCommerce och Jetshop. Bolaget tog nyligen in runt 10 Mkr för att sprida sin tjänst till USA, berättar VD Nora Huovila. Vendep Capital är nya delägare.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss