Stadium, Elgiganten och Bauhaus väljer Videoly automatiserade produktvideos

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia, SEO, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har inte bara väckts intresse bland e-handlarna att livesända möten och skapa 3D-versioner i AR av egna produkter i pandemin. Den accelererande annonsflytten till de idag livsviktiga köpta sökorden och all digitala annonseringen har även ökat sedan i mars. När e-handlarna kämpar med content, inte minst video, gynnas mer nischade spelare som finska Videoly. Bolaget med 27 anställda står bakom en mjukvara som söker igenom t ex Youtube efter de bästa och mest omtyckta produktvideona...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon