Cybercom släpper appen CyberPoll för sjukvården

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cybercom har utvecklat appen CyberPoll på uppdrag av forskare vid Landstinget i Blekinge och Blekinge Tekniska Högskola. Det är ett mer säkert enkätverktyg som ska användas för studier inom exempelvis sjukvården. Tiden från det att en patient upplever en känsla till dess att patienten svarar på enkätfrågorna ska bli kortare än vid en traditionell studie med appen. Risken för systematiska fel ska därmed minska. "– Digitaliseringen skapar möjligheter som tidigare inte varit möjliga, som i detta exempel:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.