Desenio växer, handlar upp ny paktering av Microsoft Dynamics 365 Business Central

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Desenio har valt att växa vidare tillsammans med BrightComs egna paketering av redan färdiga Microsoft paketeringen Dynamics 365 Business Central ERP/verksamhetssystem. Desenio växer snabbt och behövde ett utökat stöd till egna systemfloran. Sedan tidigare har man en svensk Askås ehandelslösning samt Voyado lojalitetsprogram.

”– För oss fungerar Business Central som navet eller kärnan i vår systemarkitektur. Kringliggande system kopplas samman genom Business Central. På så vis säkerställer vi hela flödet, från det att kunden lägger en order i kassan, till utleverans och korrekt bokföring av ordern. Via Business Central sköter vi även hantering av betalningar och aktivering av ordrar, om vi behöver makulera eller återbetala. Nästan allt sker direkt i Business Central utan inblandning av kringliggande system. Det känns tryggt och säkert och ger oss mycket bra överblick.”

SägerDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skistar och EQPE köper in nya system inför skidsäsongens slut


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon