Caia Cosmetics, Sportfiskeprylar.se och Desenios plattformsleverantör lanserar D2C-paketering

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Askås vill inte vara sämre än sina svenska och internationella D2C-konkurrenter och har lanserat sitt egna, enklare e-handelspaket redo att rullas ut på lite kortare tid nu för den andra pandemivåren. Deras paket, kallat Bas, innehåller:

  • Askås Content Editor – ACE
    Askås Marketing Automation
  • Färdigutvecklade och responsiva standardmallar
  • Blogg-feature
  • Import-Export XML CSV
  • Hosting 5GB överföring
  • PSP betallösning

Installationen går på 50 000 SEK och kostar därefter 2000 SEK i månaden. På kundlistan till Askås står idag en hel del framgångsrika svenska företag, som nyblivna E&Y Entrepreneur Of The Year vinnaren Bianca Ingrossos Caia Cosmetics, Sportfiskeprylar.se ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bangerhead byter e-handelsplattform, väljer Bizzkit


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon