Dessa tider kräver ett välfungerande intranät, menar myndigheten som släpper nytt

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I dagarna lanserades Havs- och vattenmyndighetens nya intranät som Consid har utvecklat. Kunden säger sig varit tydlig med att lanseringen skulle ske i dessa oroliga tider. "- Det är ju nu som vi verkligen behöver det nya intranätet – när många kan komma tvingas sitta hemma." Menar beställarna som även påtalar att i dessa oroliga tider är viktigare än någonsin med en bra digital arbetsplats. Havochvatten.se är en SiteVision CMS användare. Havs- och vattenmyndigheten är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon