Digitalist och Grow slås ihop, bygger 100 man stor studio i Stockholm

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finskägda Digitalist, tidigare kända som Wunderkraut, slås samman med varumärkesbyrån Grow. Tillsammans ska en studio med omkring 100 anställda byggas upp i Stockholm. Den ska stå klar i augusti. Andreas Rosenlew, grundare och partner på Grow säger att: ” - I och med detta samgående kan vi fortsätta skapa sömlösa kundupplevelser offline och online, fysiska och digitala. Med Digitalist adderar vi banbrytande kompetens inom digitala service design och ledande kompetens för att sköta mer avancerad tekniska utmaningar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon