Så blir McDonalds McDrive elbilserbjudande med Apple Pay stöd

In Adobe AEM, Check out/Kassasystem, CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här kommer den tredje innovationsatsningen från McDonalds på kort tid. Restaurangkedjans stora bredd med 220 restauranger utnyttjas i ett nytt reklammanér av Nord DDB och marknadsdirektör Christoffer Rönnblad. Utöver att visa på hur många lättlästa böcker som delas ut berättar McDonalds gärna om sin parkering och nya McDrive laddning för elbilar. Den har samordnats och piffats upp tillsammans med ett nytt betalsätt via Apple Pay, framtaget tillsammans med banken Nordea. Tanken är att när en elbilsägande beställt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon