Digitalist tappar 27 procent av de anställda, går back med 100 Mkr. Konkurrenterna växer

In Nyheter, Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under pandemisommaren 2020 berättade finska digitalbyrån Digitalist för MKSE.com att bolaget trots den skakiga omvärlden stod trygga och växte med flera nya kunder. Det visade sig inte riktigt stämma i tredje kvartalets siffror. Då hade det finska, noterade och Drupalfokuserade bolaget minskat med över en fjärdedel av personalstyrkan samt visade för senaste 9-månadersperioden upp en förlust på över 100 Mkr. Samtidigt som många konkurrenter går väldigt bra i digitaliseringen. Det var dubbelt så illa som förlusten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon