Så mycket omsätter en svensk VR-byrå

In AI, Machine Learning, Botar, Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det verkar ta tid att ersätta miljardomsättningen inom traditionell content marketing och förvaltningsintensiv webbproduktion med modernare discipliner och teknik. Svenska större VR-aktören Warpin Media har visat upp sitt första års omsättning som landade på blygsamma 300' SEK, eller omkring 25 000 SEK i månaden. Det har även lett till ledningsförändringar där tidigare VD och grundaren Caroline Roth är borttagen från bolagets officiella information och har nyligen ersättes på ledningsposten av Edward Lindqvist, tidigare investeringsansvarig för H&Ms...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon