Dubbelladdning för Solvalla och Civilekonomerna med Fourstream mobilwebb

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Även om det verkar så i vissa sammanhang handlar inte allt om Responsive design. Fourstream berättar stolt om två nya mobilwebbskunder till deras automatiserade lösning. Civilekonomerna och Solvalla har skaffat nya mobilwebbar, eller "app-alternativ" från mobilwebbsföretaget. På de strukturellt (det är en produkt) snarlika webbarna sportas det sociala nätverkslänkar, kontaktinfo och i det stora hela en miniatyr av kundernas vanliga webbplatser. Men browser-sniffern tar en i båda fallen till mobilwebben först efter att den vanliga webben...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.