East Capital Explorer bygger ny närvaro på Drupal

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Alert IR har presenterat ännu en responsiv IR/företagswebbplats på Drupal CMS 7. Denna gång för East Capital Explorer. Den nya sajten har ett klassiskt upplägg med karta, aktiekurs, nyheter, rapportingångar och en högertoppsök. Alert IT fick uppdraget att ta fram ny grafisk design och uppgradera många av webbtjänsterna, som finansiella kommunikationstjänster, på den nya webbplatsen. Uppdraget bestod även av projektledning, och webbkonsulting. East Capital Explorer är ett svenskt investmentbolag som erbjuder investeringsmöjligheter i Östeuropa till en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.