Demandware, DigitasLBi, episerver 7, Reebok CXM, Episerver, Offshore CMS dev, Salesforce Commerce Cloud

Reebok uppgraderar till EPiServer 7 med DigitasLBi offshore

In CXM, Episerver, Offshore CMS dev, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under våren har den första versionen av fitness.reebok.com lanserats på 11 marknader i ett EPiServer offshore-projekt. Sajten ska använda EPiServers personaliseringsfunktion för att ge besökaren en skräddarsydd upplevelse. Personaliseringen använder sig bl a av användarens beteende på sajten, som analyseras i realtid.

Sajten har integrationer till olika e-handels och CRM-system och mycket fokus ska ha lagts på att få en så bra upplevelse som möjligt för Reeboks EPiServer-redaktörer.

reebok episerver

E-handeln ligger på en Demandware SaaS lösning. En av de första att köra på SaaS lösningen i Sverige. Demandware har tidigare utsetts som en av de globala aktörer för e-handelssystem som Forrester tycker har framtiden för sig (tillsammans med Oracle ATG, Escalate Retail, SAP hybris, IBM, Icongo och eBay Intershop).

Vi har mer på samma ämne:  Episerver konkurreras ut av Salesforce Commerce Cloud på Reebok.se

Projektledning, utveckling och rollout gjordes av DigitasLBi i Malmö och Indien, i samarbete med ett flertal Reebok partners världen över. Över 30 personer från DigitasLBi ska ha varit involverade i arbetet med sajten.

” – Everyone played their role above and beyond expectation and with an attention to detail, passion and professionalism I have never seen before.”

Säger Mark Whitehead, Director of Digital Marketing Technology, Reebok International.

I samband med projektet rullades alla Reeboks övriga EPiServer-sajter över från CMS 6 till CMS 7.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.