eBay väljer Joomla! och allt om Joomla! 1.6

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Jag har ju varit juste mot Drupal-Sverige ett tag och inkluderat grundaren Dries tips om globala företag som väljer plattformen som CMS. Så måste ju även nämna att eBay i slutet av förra veckan valde Joomla! CMS för en större community-portal som ska bli en del av eBay's interna analysplattform. Dessutom följer trogna Pixpro den stundande (q4) lanseringen av Joomla! 1.6 via en bloggserie med information om releasen. Joomla! kallar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention eBay väljer Joomla! och allt om Joomla! 1.6 | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Nämnas skall att även General Electric världens största företag har valt Joomla och även andra stora företag som t ex Orange Telecom, Sony, MacDonalds, Danone, Tesco retail, Pizza Hut, IKEA och flera länder i världen som t ex Indonesien, BanglaDesh,Lettland, Tunisien, Tonga etc

Leave a Comment