Epinova lanserar nya Postnord.com på Episerver DXC

In Nyheter, Cloud / Förvaltning, DAM, Optimizely/Episerver, PWA, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Epinova och Nova Consulting Group med storsatsande norrmän på plats i Sverige har just lanserat nya Postnord.com berättar de under onsdagskvällen. Allt på Episervers DXC moln och med senaste Episerver CMS. Postnord har i år annars pratat mycket om de egna ambitionerna inom både monolitiska SaaS-system som Salesforce Pardot marketing automation, men även hur man inom PostNord Digital Solutions and Development, som ansvarar för att bygga kundlösningar för PostNords samtliga nordiska marknader, format en mängd egna agila team...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon