Eskilstuna.se släppt på EPiServer CMS 6 av Sogeti

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Webbexpert Sofia Max comptence team på Sogeti är klara med nya Eskilstuna.se på EPiServer CMS 6 med SiteSeeker (borde inte Mogerud, Stjernholm och co. på IK Invest köpa upp de där snart?). Lena Sjöberg, kommunstrateg, beställde. På den nya sajten ska kartor, evenemangsguide och kalender vara i fokus. Det blev det med en icke-dropdown'ad historia med flash (!) carousel, ReadSpeaker, Google Maps (med ovanligt mycket egna nålar fram-API:ade), kortare nyhetslöp, yr.no-väder, footer med sitemap och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: IK Invest - det äldsta private equitybolaget | Svensson

  2. men enbart en tredjedel av sogeti alla episerver utv har ett kompetens cert. duger inte.

  3. Pingback: IK Invest – det äldsta private equitybolaget | De 15 familjerna

Leave a Comment