Experience Design – Digital Briefing hos Creuna 15/10

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Välkommen till höstens första Digital Briefing på Creuna där vi denna gång har fokus på Experience Design. Creunas populära Digital Briefings är tillbaka i ny tappning där du under en morgon kommer att få lyssna till korta föreläsningar kombinerat med rundabordsdiskussioner. Här byter du idéer, knyter kontakter och tar del av erfarenheter från andra personer i liknande roller med liknande utmaningar. Njut av en god frukost samtidigt som du får en rejäl dos inspiration kring designade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon