Fact-Finder köper upp Loop54

In Nyheter, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fact-Finder köper upp svenska e-handelsfokuserade sökmotorn Loop54 som sedan starten frekventerat MKSE.com rätt rejält. Även Fact-Finder har en del svenska kunder vi skrivit om genom åren. Det ska finnas 1800 kunder till det tyska företaget. Loop54 är idag en SaaS ”Real-Time AI-Personalization” motor med fokus på search, merch och personalization. VD för Loop54 är Robin Mellstrand. The Loop54 Group AB omsätter 27 Mkr med en förlust om -1,5 Mkr.

” – Med den expertis och det unika tillvägagångssätt som våra nya kollegor på Loop54 tar till bordet kommer vi att utöka vårt marknadsledarskap avsevärt och flytta gränsernaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar