Får 178 000:- för offerera nya Regeringen.se

In Microsoft .NET, Nyheter, Open source PHP, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: De tre shortlistade i upphandlingen av nya Regeringen.se har utsetts. Det är gamla huskonsulterna, tillika ramavtalsknutna Bazoooka, Intellecta och Futurniture som är vidare. Byråerna får 178 000:- var för att vara med i upphandlingen.

Ur CMS/CXM perspektiv innebär det att det är en Episerver/Drupal/WordPress/Static-aktör, en Drupal-aktör och en mer diffus Drupal/WordPress/Static-aktör (troligtvis beroende på vilken underkonsulthjälp Futurniture tar in).

Beaconomist skriver vidare att uppdragets storlek är 180 timmar per månad och är tänkt att pågå till maj 2015 med option att förlänga avtalet ytterligare två år.

Hampus Brynolf berättar att avropet kom i december och avtal skrevs under med Intellecta Corporate, igen, i januari.

Så sent som i april 2015 kom betan på nuvarande Regeringen.se på en .NET-lösning. Ett mycket kostsamt projekt i regi av Intellecta som tog hjälp av Kvadrat.

Kommentarer

  1. Det var inte många rätt. Klart vi inte fick betalt för att offerera!! Jag tror att beaconist tog estimatet på timmar gånger estimerad snittimkostnaden – alltså 180h. Bygget var inte i vår ”regi”, vi har inte använt Kvadrat som underleverantör: vårt uppdrag var ”design och koncept” – ej själva genomförande som låg på ett annat ramavtal/upphandling. Avtalet gäller inte till 2015.

  2. Det förekommer ofta ersättning för att genomföra offertarbete åt svenska staten.

Leave a Comment