Bazoooka, futurniture, intellecta, Regeringen.se Episerver, Microsoft .NET, Nyheter, Open source PHP

Får 178 000:- för offerera nya Regeringen.se

In Episerver, Microsoft .NET, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: De tre shortlistade i upphandlingen av nya Regeringen.se har utsetts. Det är gamla huskonsulterna, tillika ramavtalsknutna Bazoooka, Intellecta och Futurniture som är vidare. Byråerna får 178 000:- var för att vara med i upphandlingen. Ur CMS/CXM perspektiv innebär det att det är en Episerver/Drupal/WordPress/Static-aktör, en Drupal-aktör och en mer diffus Drupal/WordPress/Static-aktör (troligtvis beroende på vilken underkonsulthjälp Futurniture tar in). Beaconomist skriver vidare att uppdragets storlek är 180 timmar per månad och är tänkt att pågå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det var inte många rätt. Klart vi inte fick betalt för att offerera!! Jag tror att beaconist tog estimatet på timmar gånger estimerad snittimkostnaden – alltså 180h. Bygget var inte i vår “regi”, vi har inte använt Kvadrat som underleverantör: vårt uppdrag var “design och koncept” – ej själva genomförande som låg på ett annat ramavtal/upphandling. Avtalet gäller inte till 2015.

  2. Det förekommer ofta ersättning för att genomföra offertarbete åt svenska staten.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.