Fluido vinner Marketing och innovationsuppdrag för S-Banken och Kone

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fluido fortsätter växa både lokalt i Finland men även med sin svenska verksamhet. I de senaste case-beskrivningarna berättar den Salesforce-fokuserade konsulten om nya uppdrag från finska, stora ingenjörsbolaget Kone (rulltrappe- och hisstillverkare bl a). De ska fått i uppdrag att ansvara för all framtida innovation och digital transformation. Det är ett mångårigt samarbete. De båda parterna ska ha arbetat tillsammans inom CRM sedan 2006 (!). Numera sköter Fluido även Salesforce Service Cloud, Marketing Cloud och Sales...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon