Göteborgs Stad tar in objektorienterat UX-kit av NetRelations

In IBM, IBM Lotus Notes, Java, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NetRelations berättar att de just är klara med ett mastodontprojekt för WebSphere-kunden Göteborgs Stad. Den affärsmässiga vikten av god UX växer och webbenheten Intraservice inom staden har nu fått nya verktyg av sin partner för att på ett samlat, bättre sätt kunna utföra sitt jobb. Det setet med objektorienterat gränssnitt samt återanvändbara och fristående komponenter har NetRelations tagit fram för en mer långsiktig, gemensam plattform för staden. Lösningen ska vara inspirerad av Atomic design och Ian...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment