Halmstads Fastighets köper in mer Formpipe Platina

In Nyheter, Platina by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

De nya Formpipe Platina kunderna står inte som spön i backen, men det sker en del uppgraderingar hos de befintliga. Halmstads Fastighets är en av dessa. De har just uppgraderat sin .NET baserade Platina med dokumentkonverteringen Document Converter by Formpipe. Annars väljer de flesta kunder lägga till Meetings by Formpipe för papperslösa nämndsmöten samt dokumentdistribution etc. Halmstads Fastighets var även en av de gemensamma kunderna som fick Formpipe att köpa upp CMS:et lemoon....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment