Halvarsson & Halvarsson släpper Securitas på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom4 Comments

Securitas har med hjälp av Halvarsson & Halvarsson avvecklat närmare 30 olika webblösningar och gått över till EPiServer. Tidsplanen för det ganska omfattande konsultteamet kallas "aggressiv" av Halvarsson & Halvarsson, sju månader för 25 sajter. Men strax över halvåret är på inget sätt fantastiska siffror för ett globalt CMS-projekt med översatta landssajter. Dessutom, förekom det inget förberedande arbete 2007/2008? Rekrytering, gruppindelning, plattformsval, kravinsamling och diverse lokala förstudier? Fokus för Securitas sajter var att göra varumärket starkare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Adressen till Halvarsson är halvarsson.se

    hh.se leder till högskolan i Halmstad…

  2. Adressen till Halvarsson är halvarsson.se

    hh.se leder till högskolan i Halmstad…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.