Haparanda stad köper in Formpipe W3D3

In ECM, Nyheter, Offentlig sektor, W3D3 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Länge sedan vi tittade på vilka dokument och ärendehanteringssystem som gäller där ute i landet. Formpipe berättar att deras mångåriga lösning W3D3 hittat en ny kund i Haparanda stad. Haparanda har valt mötesportalen för W3D3 för digital mötes- och beslutshantering där samtliga beslutsdokument ska kunna hanteras elektroniskt. Förtroendevalda politiker runt om i Sverige får mängder med ärendehandlingar som ska hanteras före, under och efter sammanträden i styrelser, nämnder och utskott. I mötesdadministrationen läggs mycket tid och pengar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.