Hubspot slår besöksrekord, utreds samtidigt av polis

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

MA-aktören Hubspot lockade vansinniga 14 000 besökare till egna seminariet Inbound15 i Boston nu i dagarna. Trots ett biljettpris på i snitt 12 380 SEK. Seth Godin, Brene Brown och Aziz Ansari fanns bland talarna. Jämfört med Adobes Digital Marketing Summit med 6000 deltagare (som kostar ungefär lika mycket), troligtvis den näst största inom enbart CXM/CMS/ECM/MA just nu, är det imponerande. Anledningen stavas att Hubspot riktat in sig mot små och mellanstora företag samtidigt som Adobe siktat in sig på... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du har börjat skriva om Hubspot Martin!

    Jag var på Inbound15 förra veckan. Det var ett helt vansinnigt event med dryga 14000 personer och fullsmockat med seminarier och presentationer, närmare 300 stycken riktigt bra dragningar (jag hann inte med alla såklart …). Jag rekommenderar verkligen alla som är intresserade av att åka nästa år. Det är i november, i Boston som alltid.

    Vi var några från Sverige på plats. Mestadels partners som vi på Wunderkraut, DoIdea och Zooma samt en del användare. Även de som inte är Hubspot-användare får ut mycket av det. Det mesta handlar om hur man bedriver digital marknadsföring framgångsrikt. Grymt att höra hur andra jobbar och vilka misstag de har gjort framförallt :)

    Här är ett väldigt kort blogginlägg om besöket :) https://www.wunderkraut.se/blogg/inbound-arets-event-for-digitala-marknadsforare

Leave a Comment