Ikano satsar på Episerver plattform, överger Sitecore CX

In E-handel, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Det är en fortsatt dragkamp om de svenska referenserna. Det är det givetvis extra skönt att vinna tillbaka ett kundkonto eller ta ett från den största lokala konkurrenten. Det verkar Episerver tycka när de pratar om att de vunnit det nya uppdraget för Ikano Group i Luxemburg på en Episerver i DXC molnet. Den ska enbart användas till det nya globala intranätet. Ikano byter däremot standardvalet delar av koncernen gjort tidigare,... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon