Limetta vinner Spotlight Stock Market UX prestanda och två till uppdrag

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Limetta berättar för MKSE.com att de står bakom frontend-utvecklingen då Spotlight Stock Market får ny webbplats. För att få en snabbare användarupplevelse valde de att bygga alla interaktiva delar som komponenter i React.js. För datahantering användes samtidigt Redux. Limetta har i höst även vunnit uppdrag att förbättra struktur, ux och design för Kunskapsskolans webbplats. Limetta har även vunnit att ta fram Libers nästa version av den digitala tjänsten Lunis....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon