Industriföretaget skapar Sitecore-grund med marknadsstöd och recycle möjligheter

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ÅR Packaging har efter sommararbete och ett halvårs projekt tagit fram en ny koncerngemensam webbplattform på senaste Sitecore. Detta tillsammans med lokala leverantören Kodexe som stod för samordning och etablering av fyra webbplatser i projektet. ” - Med detta helhetsgrepp har vi nya fräscha hemsidor med förenklad administration och lägger grunden för att effektivt vidareutveckla vår digitala kommunikation”, Säger Ingrid Lidbäck på ÅR Packaging. ÅR Packaging har samlat de publika webbplatserna Å&R Carton, Flextrus, CC Pack och moderbolaget ÅR...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment