Inriver utsedd till årets Microsoftpartner

In Microsoft .NET, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

UCA, Unified Commerce Alliance, lever och fortsätter frodas. Efter att Avensia, Episerver och Inriver initiativet tillsammans vunnit "Microsoft’s Partner-to-Partner award" är det nu dags för svenska Microsoft att åter igen uppmärksamma PIM-aktören Inriver. Med fina titeln årets Microsoftpartner som delades ut under gårdagen. Det är specifikt "Årets ISV" som Inriver PIM kammar hem. UCA är en e-handels och omnikanalallians mellan Microsoft, Episerver, Avensia Storefront och inRiver. Övriga vinnare var: Årets Modern Workplace-partner: Addpro Årets SMB-partner: Zelly Årets...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon