Inter IKEA Group köper in Workday employee experience till 460 butiker

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IKEA har inte varit blygsamma med att testa och anamma ny teknik. Inte heller inom employee experience och intranätsidan där möbeljätten tidigare pratat öppet med MKSE.com om vilken av att kunna onboarda och motivera genom interna kanaler.

0 st
franchisebutiker inkluderas
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

IKEAs franchisedel Inter IKEA Group med hela 460 IKEA butiker i 62 olika länder berättar nu efter sommaren att de har valt att kommunicera och följa sina anställda genom en ny Workday installation. Amela Delic, digital transformation manager Inter IKEA, berättar att:

” – Vi vill utveckla våra medarbetare så att de har de förmågor och kompetenser som kommer att behövas i framtiden.”

Genom de nya installationerna. Mer tydliga karriärvägar och fokus på personlig ökad utväxling ska vara ledord i den nya medarbetarupplevelsesatsningen. Inter IKEA berättar de använder Workday för att lära upp anställda och introducera mer efterfrågade kompetenser och färdigheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ChatGPT gör headless och MACH en stor kommersiell tjänst