Intershop när Tassimo ska utmana ledande Nespresso inom e-handel

In E-handel, Intershop, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Samtidigt som Nespresso storsatsar på sin SAP hybris har konkurrenten Tassimo rullat ut en lika tyskättlig Intershop för sin e-handel. Så även i Sverige och för Tassimo.se webbplatsen och e-handeln. Där finns målgruppsingångar för dryck och maskin samt förtroendefaktorer och reklam för att skaffa ett "Tassimo-konto". De som registrerar sin bryggare erhåller även 2 x 200 SEK i rabatt just nu. Tassimo använder samma struktur och plattform för sin .com och i samtliga av de andra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon