Simrisalg börjar sälja sina havslevande alger i Shopify e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Shopify börjar så smått ta allt mer namnkunniga referenser i Sverige. Ett omtalat bolag som valt att lägga sin e-handel på den kanadensiska hyrtjänsten är den hypade Malmöstartupen Simrisalg med VD Fredrika Gullfot. De är en relativy ny Shopify användare för en shop där alger och omega-3 säljs i packar eller styckesvis. Fredrika Gulltoft berättat för MKSE.com att de haft lösningen uppe i ett år nu. Som kassalösning används Stripe och Paypal plugins och det återstår lite översättningar att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon