Simrisalg börjar sälja sina havslevande alger i Shopify e-handel

In Nyheterby Martin Edenström

Update: Shopify börjar så smått ta allt mer namnkunniga referenser i Sverige. Ett omtalat bolag som valt att lägga sin e-handel på den kanadensiska hyrtjänsten är den hypade Malmöstartupen Simrisalg med VD Fredrika Gullfot.

De är en relativy ny Shopify användare för en shop där alger och omega-3 säljs i packar eller styckesvis. Fredrika Gulltoft berättat för MKSE.com att de haft lösningen uppe i ett år nu.

Som kassalösning används Stripe och Paypal plugins och det återstår lite översättningar att göra (delar är på engelska och inte svenska).

Fler artiklar om ämnet:  Plantagen ångrar e-handel, omnikanalredo i slutet av 2018. Test med Shopify pop-up och pilot i sommar

Simris Alg utvecklar och tillverkar naturliga livsmedel och tillskott från närodlade alger med full spårbarhet. Algerna som odlas är  mikroskopiskt små havslevande växter, som kallas “fullspäckade med nyttigheter och näringsämnen”.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.