inWarehouse.se relanseras

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wipcore by edenstrom4 Comments

inWarehouse.se, numera en del av norska Komplett, har lanserats på ny e-handelsplattform. Webbplatsen ska ha blivit snabbare och enklare med tydligare uppdelning mellan företags- och privatkunder. Nu ska det även gå att få personligt anpassade produkterbjudanden. Plattformsvalet är okänt. På senare år har Wipcore (Ginza, Stadium m fl) och Incordia (CDON, Tele2 m fl) dominerat marknaden. Wipcore är den lite större av dem (50 anställda i Göteborg och Stockholm) och omsätter 40 Mkr med siktet på 100... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  2. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  3. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

  4. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

Leave a Comment