inWarehouse.se relanseras

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wipcore by edenstrom4 Comments

inWarehouse.se, numera en del av norska Komplett, har lanserats på ny e-handelsplattform. Webbplatsen ska ha blivit snabbare och enklare med tydligare uppdelning mellan företags- och privatkunder. Nu ska det även gå att få personligt anpassade produkterbjudanden.

Plattformsvalet är okänt.

På senare år har Wipcore (Ginza, Stadium m fl) och Incordia (CDON, Tele2 m fl) dominerat marknaden. Wipcore är den lite större av dem (50 anställda i Göteborg och Stockholm) och omsätter 40 Mkr med siktet på 100 Mkr inom ett par år.

Vi har mer på samma ämne:  E-handelsbyrån Wipcore ska skapa byrågrupp, köper upp Right Thing United

Kommentarer

  1. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  2. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  3. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

  4. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

Leave a Comment