inWarehouse.se relanseras

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wipcore by edenstrom4 Comments

inWarehouse.se, numera en del av norska Komplett, har lanserats på ny e-handelsplattform. Webbplatsen ska ha blivit snabbare och enklare med tydligare uppdelning mellan företags- och privatkunder. Nu ska det även gå att få personligt anpassade produkterbjudanden. Plattformsvalet är okänt. På senare år har Wipcore (Ginza, Stadium m fl) och Incordia (CDON, Tele2 m fl) dominerat marknaden. Wipcore är den lite större av dem (50 anställda i Göteborg och Stockholm) och omsätter 40 Mkr med siktet på 100...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  2. Men vilka står bakom http://www.ellos.se? Någon som vet? Den lanseringen för ett drygt år sedan stod för mycket fräschör i presentationslagret av traditionell, tråkig och ganska stillastående e-handel.

  3. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

  4. Redcats Nordic AB (ägs av franska Pinault-Printemps-Redoute) och Ellos.se har både Art Director (Erik Zingmark) och flera Web Designers inhouse. På konsultsidan jobbar de bl a med Guide som byggt deras e-handelsportal i .NET.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.