iPhone-app, webb-TV och brokig CMS-strategi hos IKEA

In Autonomy Interwoven TeamSite, HCL Commerce, IBM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IKEA släpper sin första iPhone-app. Dock enbart för engelsmän. App'en ska fungera som ett ständigt väluppdaterat komplement till den traditionella - och mycket uppskattade - katalogen. Update: I en pressrelase avslöjas efter publicering att det är EC Software som tagit fram iPhone app'en för IKEA. IKEA hoppas att bättre närvaro till produkterna ska locka till fler besök i IKEA-butikerna samt ökad e-handel. En nyhet från möbeljätten är TV.ikea.se med inredningstips och en del sociala funktioner. Vore...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Det är ju bra, men det är bara 10% av mobilmarknaden som har en Iphone, varför inte göra en app som jag också kan använda med min Ericsson lur? Tips, tillverka en på; http://www.magmito.com, det är dessutom mycket billigare och når somsagt resterande 90% av IKEA's kunder:-) Mvh. /Andreas

  2. iPhone användare är konsumenter som är aktiva kunder.

    Folk med Ericsson lurar ringer och SMSar, inget annat. iPhonen står för nästan 90% av mobilsurfet på de flesta svenska tidningar. Säger ju en hel del.

  3. Hela sajten till magmito är i flash – kan alltså inte se den i min iphone. Hmmm…märkligt.

Leave a Comment