IT-timpriserna står still och konkurrensutsätts, Sverige ett låglöneland

In Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nej, det var inget aprilskämt att Sverige sällat sig till låglöneländerna. Nu visar även Radar Ecosystem i sin nya rapport från skärtorsdagen att värdetillväxten bland svenska IT-konsulttimmar är obefintlig. IT-konsultmarknadens volym för 2015 beräknas växa med 9 procent. Men samtidigt ökar marknadsvärde med blott en procent till totalt cirka 50 Miljarder SEK i Sverige. Det finns en stor "erosion" i timpriserna som resulterat i ett förminskat marknadsvärde. “- Prisutvecklingen på konsultmarknaden har varit dramatisk och fortsätter den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.