joomla, Joomla day, redpill Modul / Extension, Nyheter

Joomla! Day i Västerås den 15 november

In Modul / Extension, Nyheter by edenstrom9 Comments

Jodå, några Joomla! kunder finns kvar. Alla har inte gått över till Drupal. Joomla! Day arrangeras den 15 november 2008 i Västerås av Joomlaforeningen. Föreningen skriver på sin hemsida att varje månad laddas det hem mer än 400 000 Joomla! installationer. Programmet innehåller: Alex Kempkens, Tyskland, som är en av Joomla! Core utvecklarna kommer att berätta om Joomla! projektet, framtiden för Joomla! och den populära tilläggsfunktionen som han är med och utvecklar för flerspråksfunktionalitet - JoomFish....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  2. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  3. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna “i fallande ordning” som är arrangörer.

  4. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna “i fallande ordning” som är arrangörer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.