Joomla! Day i Västerås den 15 november

In Modul / Extension, Nyheter by edenstrom9 Comments

Jodå, några Joomla! kunder finns kvar. Alla har inte gått över till Drupal. Joomla! Day arrangeras den 15 november 2008 i Västerås av Joomlaforeningen. Föreningen skriver på sin hemsida att varje månad laddas det hem mer än 400 000 Joomla! installationer.

Programmet innehåller:

  • Alex Kempkens, Tyskland, som är en av Joomla! Core utvecklarna kommer att berätta om Joomla! projektet, framtiden för Joomla! och den populära tilläggsfunktionen som han är med och utvecklar för flerspråksfunktionalitet – JoomFish.
  • Lorenzo Garcia, redaktör för Joomla! Extension Directory kommer att berätta om hur webbplatsen med över 3.800 tilläggsfunktioner för Joomla! fungerar som har över 70.000 besökare dagligen.
  • Martin Blodau från Pixpro kommer att presentera sina favorittillägg till Joomla! bland annat den av Pixproutvecklade tilläggsfunktionen PixSearch som ligger på 5e plats av de bäst betygsatta tilläggsfunktionerna med fler än 15.000 nedladdningar hittills.
  • Niclas Indell, Indell infomedia kommer att berätta om hur man skapar säljande webbplatser.
  • Chris Torneheim och Tommy Jonsson, 1st Solution, kommer att berätta om hur Joomla! fungerar för de som är nyfikna på publiceringsverkyget och även hur man kan jobba med e-handel i Joomla!

Joomla! Day kostar 300 kr för de som föranmäler sig. Arrangörer Sponsorer är, i fallande ordning:

Redpill
Indell
Wombatmedia
1cms
Pixpro
3on
Awave
Kalby.net

Kommentarer

  1. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  2. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  3. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna ”i fallande ordning” som är arrangörer.

  4. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna ”i fallande ordning” som är arrangörer.

Leave a Comment