Joomla! Day i Västerås den 15 november

In Modul / Extension, Nyheter by edenstrom9 Comments

Jodå, några Joomla! kunder finns kvar. Alla har inte gått över till Drupal. Joomla! Day arrangeras den 15 november 2008 i Västerås av Joomlaforeningen. Föreningen skriver på sin hemsida att varje månad laddas det hem mer än 400 000 Joomla! installationer. Programmet innehåller: Alex Kempkens, Tyskland, som är en av Joomla! Core utvecklarna kommer att berätta om Joomla! projektet, framtiden för Joomla! och den populära tilläggsfunktionen som han är med och utvecklar för flerspråksfunktionalitet - JoomFish.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  2. Läste den här bloggposten nyss med, är statistik över hur mycket jobb som läggs ner på de tre största open source cms:en.

  3. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna ”i fallande ordning” som är arrangörer.

  4. Det är väl Joomlaföreningen som är arrangör för detta event. Här i artikeln står det att sponsorerna ”i fallande ordning” som är arrangörer.

Leave a Comment