Nosto blir e-handelsproduktbolag, släpper helt nytt AI-erbjudande

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CDP, DMP, Check out/Kassasystem, CXM, Modul / Extension, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finska Nosto berättar för MKSE.com att de under onsdagen för första gången kommer presentera företagets nya framtoning och produktutbud. Nosto ska ha använt all den kunskap de byggt upp under åren som pluginleverantör inom individuella produktrekommendationer i online-butiker till att ta nästa steg och erbjuda all data för att skapa en helt ny shoppingdimension. Allt i en ny e-handelsprodukt som fokuserar på:

  • Content Personalization – Skapa personaliserade och unika shoppingupplevelser baserat på olika insikter och personliga intressen.
  • Segmentation – AI segmentaterar både beteendedata och transaktionsdata i realtid för att identifiera i vilket steg av shoppingen som kunderna befinner sig i och därefter omedelbart uppdatera deras interaktioner.
  • Insights – Ska ge e-handlare tillgång till alla värdefulla uppgifter som samlas in från deras webbplats.

”- När vi lanserade Nosto var vårt fokus att ge individuella produktrekommendationer i online-butiker med hjälp av AI .. . I korthet handlar det om att nu även innehåll skräddarsys för varje användare och för alla digitala kanaler. Det här skapar helhetslösningar som kombinerar köp- och intresseområden och ger en ny dimension i kundrelationen.”

Säger Nostos vd Jim Löfgren.