CRO blir MLO, Machine Learning Optimization. Styr kognitiva fördomar i nytt plugin

In Licens, Modul / Extension, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handeln är på väg att förändras i grunden, menar EU-finansierade rumänska Omniconvert. De använder delar av Nobelprisvinnaren Daniel Kahnemans forskning om kognitiva fördomar för att påvisa hur e-handeln kan förbättras och automatiskt optimeras med nya, innovativa sätt. Mjukvaran Omniconvert Adapt, som företaget redan tagit in över 3 miljarder i riskkapital för, erbjuder främst A/B tester, personaliseringsstöd och and avancerad segmentering. Men i Omniconvert Adapt bakas även in "bevis" för de olika teserna om automatisering. Stöd som:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon